Opoziţia face curat în curtea Puterii: Solicit PNL retragerea sprijinului politic Chirica şi demiterea lui din partid

Vicepreşedintele USR Ionuţ Moşteanu cere PNL retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica şi demiterea lui din partid: „Începeţi să vă curăţaţi partidul de corupţi”.

171 afișări
Imaginea articolului Opoziţia face curat în curtea Puterii: Solicit PNL retragerea sprijinului politic Chirica şi demiterea lui din partid

Opoziţia face curat în curtea Puterii: Solicit PNL retragerea sprijinului politic Chirica şi demiterea lui din partid

„Am încercat să număr dosarele primarului PNL al Iaşiului, Mihai Chirica, şi m-am pierdut. Nu le mai putem ţine şirul. Ziua şi vizita la DNA sau DIICOT. Domnule preşedinte PNL, Nicolae Ciucă, acolo, la partid, le-aţi contorizat? Ştiţi câte dosare are colegul dumneavoastră? Este inacceptabil ca acest primar, obligat să stea mai mult prin sediile DNA şi DIICOT decât la primărie, să fie încă susţinut de PNL”, scrie pe Facebook Ionuţ Moşteanu.

El cere PNL retragerea sprijinului politic pentru Mihai Chirica şi demiterea lui din partid.

„Demiterea, domnule Ciucă, nu suspendarea, care în realitate nu înseamnă nimic. Este singura decizie onorabilă pe care o puteţi lua. Începeţi să vă curăţaţi partidul de corupţi”, încheie Moşteanu.

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, este audiat, miercuri, în dosarul privind procedura de autorizare a executării lucrărilor de construcţii de către dezvoltatori care au avut legături cu funcţionari din administraţia locală.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici