Oprea a anunţat principalele iniţiative parlamentare ale UNPR, între care taxarea marilor averi

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat sâmbătă, la Costineşti, că printre priorităţile formaţiunii pe care o conduce în următoarea sesiune parlamentară se află proiectul privind taxarea marilor averi, dar şi primul loc de muncă.

529 afișări
Imaginea articolului Oprea a anunţat principalele iniţiative parlamentare ale UNPR, între care taxarea marilor averi

Oprea a anunţat principalele iniţiative parlamentare ale UNPR, între care taxarea marilor averi (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

“Avem şi credem că vom primi tot sprijinul pentru o lege care interesează românii. Peste 80 la sută din români îşi doresc taxarea marilor averi. Legea sută la sută UNPR - primul loc de muncă, mai ales pentru tineri, avem nevoie ca tinerii să rămână în ţară. Bineînţeles că sprijinim toate proiectele coaliţiei, iar în plan general toate problemele pe securitate naţională ale preşedintelui României fiindcă este ales de poporul român”, a declarat, sâmbătă, Gabriel Oprea, la Şcoala de vară a UNPR, de la Costineşti.

El a precizat că un alt proiect iniţiat de UNPR este scăderea vârstei de la 18 ani la 16 ani pentru a putea vota.

De asemenea, liderul UNPR a anunţat lansarea în dezbaterea publică a planului naţional “Siguranţă şi Prosperitate pentru România”.

“UNPR a lansat în dezbaterea publică planul naţional "Siguranţă şi Prosperitate pentru România". Sunt cinci teme importante, vrem să le discutăm cu toţi partenerii politici, cu toate partidele parlamentare, dar în primul rând cu oamenii obişnuiţi, cu cetăţenii. Am trecut în acest plan cinci direcţii, de la renaşterea naţională, funcţionarea statului, rolul României în lume, funcţionarea economiei şi noul stat social”, a explicat Gabriel Oprea.

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a participat, sâmbătă, la lucrările Şcolii de vară a UNPR, organizată la Costineşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici