Oprea: Aş vrea şi mâine să se întoarcă Ponta. Nu se va prelungi interimatul meu mai mult decât trebuie

Premierul interimar Gabriel Oprea a declarat, miercuri seară, că ar vrea ca Victor Ponta ”să se întoarcă şi mâine”, arătând că nu se va prelungi ”mai mult decât trebuie” interimatul său la Guvern şi că Ponta va reveni curând şi îşi va rezolva problemele în justiţie.

230 afișări
Imaginea articolului Oprea: Aş vrea şi mâine să se întoarcă Ponta. Nu se va prelungi interimatul meu mai mult decât trebuie

Oprea: Aş vrea şi mâine să se întoarcă Ponta. Nu se va prelungi interimatul meu mai mult decât trebuie (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

”Eu aş vrea şi mâine să vină premierul Victor Ponta. Nu ştiu, poate vine poimâine, eu îl aştept. În perioada în care îndeplinesc acest mandat vreau să-mi fac datoria pentru Guvern şi pentru România”, a afirmat Oprea la Antena 3.

El a spus că era normal ca Victor Ponta să o numească pe Rovana Plumb preşedinte interimar al PSD şi că acest lucru nu înseamnă că se va prelungi interimatul său.

”Era normal să o numească pe Rovana Plumb, este a doua în ierahie, este preşedintele Consiliului Naţional al PSD, este un om competent. Orice coaliţie la guvernare, mai ales în actualul context, suntem la începutul unei crize politice, nu aş vrea să degenereze, e nevoie ca actorii politici din coaliţie să se întâlnească. El acum este în spital şi e corect că a desemnat-o pe Rovana Plumb, este logic să dicutăm probleme de coaliţie. Nu cred că se va prelungi mai mult decât trebuie interimatul, eu cred că Victor Ponta va reveni în curând, eu cred că Victor Ponta îşi va rezolva problemele din justiţie, se va prezenta oricând la Parchet, acolo unde este chemat, şi eu îmi doresc ca Victor Ponta să fie prim-ministru măcar până în 2016, este un premier tânăr, este un premier deştept, care poate deveni şi mai bun”, a susţinut Gabriel Oprea.

El a mai spus că va ”merge total cu Victor Ponta pe linia guvernării”.

”Îmi doresc acest lucru. Iar eu merg total cu Victor Ponta pe linia guvernării. Eu merg cu Victor Ponta, preşedintele PSD şi premierul României”, a adăugat Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici