Oprea: Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR a crescut

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că "atacurile murdare ale PSD şi PNL arată că UNPR a crescut", adăugând că e normal ca opoziţia să critice, însă nu pe probleme care privesc interesul naţional, transmite corespondentul MEDIAFAX.

495 afișări
Imaginea articolului Oprea: Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR a crescut

Oprea: Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR a crescut (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Gabriel Oprea a afirmat, la reuniunea regională a UNPR de la Iaşi, la care au luat parte peste 600 de reprezentanţi ai partidului din şase judeţe ale Moldovei, că atunci când un partid precum UNPR e atacat, înseamnă că acesta există şi că e "pe drumul cel bun", el calificând atacurile PSD şi PNL drept "murdare şi josnice".

"Când eşti atacat politic înseamnă că eşti pe drumul cel bun. Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR a crescut şi că e un partid luat în seamă", a spus Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a adăugat că e normal ca opoziţia să atace, însă nu trebuie să o facă pe probleme care privesc interesul naţional.

"Sprijinind Guvernul, noi am sprijinit de fapt România să nu cadă în prăpastie. Alte ţări din Europa reduc acum salariile. Orice om înţelege că tot ce a făcut UNPR a fost din patriotism, pentru ca România să nu intre într-un dezastru economic. Românii vor distinge între demagogi şi cei care au dus această povară grea. UNPR e stânga responsabilă şi nu o stângă demagogică şi populistă", a precizat Oprea.

Liderul UNPR s-a arătat convins că, în 2012, actuala coaliţie guvernamentală va câştiga alegerile, adăugând că electoratul va înţelege că în lipsa măsurilor de austeritate, România ar fi ajuns într-o situaţie economică mult la dificilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici