Oprea: Coaliţia de guvernare nu va avea probleme la moţiunea de cenzură

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Craiova, că moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat că o va depune împotriva Cabinetului Boc nu va crea nicio problemă coaliţiei de guvernare, care va rămâne "unită".

19 afișări
Imaginea articolului Oprea: Coaliţia de guvernare nu va avea probleme la moţiunea de cenzură

Oprea: Coaliţia de guvernare nu va avea probleme la moţiunea de cenzură (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Gabriel Oprea a afirmat că demersul opoziţiei de a depune o moţiune de cenzură împotriva Executivului se înscrie în acţiunea de "ofensivă" pe care partidele ce nu se află la guvernare trebuie să o facă.

"În politică trebuie să faci politică, în sensul că cine nu respiră viitor politic are o problemă. Este normal ca partidele de opoziţie să fie în ofensivă. Ultimul vot din Camera Deputaţilor a arătat că suntem uniţi. Nu sunt probleme din punctul meu de vedere. O să se vadă că această coaliţie, care luptă pentru stabilitatea ţării, nu va avea probleme la moţiunea de cenzură", a declarat ministrul Apărării, Gabriel Oprea.

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că textul moţiunii de cenzură va fi aprobat luni de către Birourile permanente ale PSD, PNL şi PC, urmând ca moţiunea să fie depusă la Parlament luni după-amiază.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, sâmbătă, înaintea Congresului PSD, că moţiunea de cenzură pe care PSD şi PNL intenţionează să o depună ar putea fi dezbătută în Parlament în 25 octombrie.

Pentru adoptarea unei moţiuni de cenzură sunt necesare 236 de voturi, număr mai mare decât cel al parlamentarilor din formaţiunile de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici