Oprea spune că nu îşi doreşte să fie prim-ministru, indiferent de moment

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, afirmă că nu îşi doreşte să fie numit, indiferent de moment, în funcţia de prim-ministru, cu argumentul că el s-a pregătit în domeniul militar şi crede că este potrivit pentru postul de vicepremier pe probleme de siguranţă naţională.

232 afișări
Imaginea articolului Oprea spune că nu îşi doreşte să fie prim-ministru, indiferent de moment

Oprea spune că nu îşi doreşte să fie prim-ministru, indiferent de moment (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Nu îmi doresc sa fiu prim-ministru. Mi-am dorit să fiu general şi am ajuns, totul este în plus. Cred că sunt bun pe acest domeniu, pe securitate naţională, ca vicepremier pe securitate naţională", a spus vicepremierul Oprea, la B1.

El a adăugat că a vrut să fie director al Serviciului Român de Informaţii anul trecut, dar că nu îşi doreşte să conducă Serviciul de Informaţii Externe.

Gabriel Oprea îndeplineşte temporar atribuţiile de prim-ministru, în perioada în care premierul Victor Ponta se află în Turcia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici