Oprea: UNPR nu va sprijini o eventuală suspendare a preşedintelui Traian Băsescu

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat că formaţiunea pe care o conduce nu va sprijini o eventuală suspendare a preşedintelui Traian Băsescu şi a explicat că susţine în continuare actuala guvernare.

18 afișări
Imaginea articolului Oprea: UNPR nu va sprijini o eventuală suspendare a preşedintelui Traian Băsescu

Oprea: UNPR nu va sprijini o eventuală suspendare a preşedintelui Traian Băsescu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Oprea a avertizat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Neptun, că această susţinere va fi acordată atâta timp cât actuala guvernare apără interesele românilor.

"Sprijinim Guvernul, sprijinim, de fapt, stabilitatea României. În acest moment este nevoie de stabilitate şi nu sprijinim nicio suspendare a preşedintelui României şi suntem consecvenţi. Dar, atenţie, atât timp cât în concepţia noastră, în sistemul nostru de valori, această guvernare apară interesele românilor", a afirmat Oprea.

El a participat alături de conducerea centrală a partidului la Conferinţa Judeţeană a UNPR Constanţa, desfăşurată miercuri la Neptun, în cadrul căreia George Lipoveanu a fost ales preşedinte al filialei judeţene Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici