Oprea: UNPR susţine tratatul de guvernanţă pentru că are în centrul acţiunii sale responsabilitatea

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat miercuri că formaţiunea sa a semnat protocolul care susţine ratificarea Tratatului de guvernanţă fiscală deoarece UNPR are în centrul acţiunii sale politice responsabilitatea.

210 afișări
Imaginea articolului Oprea: UNPR susţine tratatul de guvernanţă pentru că are în centrul acţiunii sale responsabilitatea

Gabriel Oprea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

"Prin semnarea acestui tratat, România dă un răspuns foarte puternic plin de încredere pe pieţele europene şi internaţionale. Cred că este foarte important că atât partenerii noşti externi, agenţiile de rating, recunosc faptul că România şi-a făcut temele şi a dat un răspuns corect şi concret crizei economice mondiale. UNPR a pus de la început în centrul acţiunii sale politice responsabilitatea. Acest tratat are în UNPR un puternic aliat", a afirmat Oprea.

Liderii coaliţiei au semnat, miercuri, la Parlament, protocolul privind ratificarea tratatului de guvernanţă în cadrul UE.

Protocolul politic privind semnarea şi ratificarea de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi guvernanţa în cadrul Uniunii Economice şi Monetare a fost semnat de preşedintele PDL Emil Boc, preşedintele UDMR Kelemen Hunor, preşedintele UNPR Gabriel Oprea şi liderul grupului parlamentar al minorităţilor naţionale Varujan Pambuccian.

La eveniment au fost prezenţi premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi lideri ai partidelor din arcul guvernamental.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici