Oprescu: Băsescu îl vrea pe Geoană în turul 2, probabil să se asigure că îl va vedea dansând lambada

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu afirmă că are rezerve în privinţa sondajelor de opinie vizâind alegerile, dar "ştie" că "Băsescu îl vrea pe Geoană în turul doi", întrucât "i-a mai dat un 5-0 acum câţiva ani, iar acum probabil vrea să se asigure că o să-l vadă dansând lambada".

17 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Băsescu îl vrea pe Geoană în turul 2, probabil să se asigure că îl va vedea dansând lambada

Oprescu: Băsescu îl vrea pe Geoană în turul 2, probabil să se asigure că îl va vedea dansând lambada (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Oprescu a spus, într-o conferinţă de presă desfăşurată, duminică, la Oradea, că nu crede în sondaje, care ar fi aranjate pentru a manipula electoratul.

"Sunt diferenţe mici între Crin Antonescu şi Mircea Geoană, 23, 24 câteodată 26 la sută - Geoană, 22, 23 - Crin, 14-18 - Oprescu. Astea sunt de acum trei, patru zile, eu însă le privesc cu multe rezerve şi îi felicit pe cei care le-au interzis, pentru că nu fac decât să manipuleze lumea", a spus Oprescu.

El a vorbit despre faptul că România are nevoie de un preşedinte independent, spunând că el este un exemplu, deoare este singurul care respectă Constituţia în articolul care spune că preşedintele României trebuie să fie independent.

El a spus că este nevoie şi de un premier independent.

"Băsescu, pe ultima sută de metri, nu face altceva decât ca ambiţiile şi orgoliile sale să fie satisfăcute. Şi el, şi Geoană, şi ceilalţi au în spate agenda grupurilor care îşi au interesele lor", a declarat Oprescu.

Acesta a menţionat că nu vede diferenţe între Băsescu şi Geoană nici în ce priveşte afişajele electorale, spunând că sunt oraşe în care există "bulevardul Băsescu, bulevardul Geoană".

"De pe toţi stâlpii patriei ne privesc Băsescu şi Geoană, eu ştiu că Băsescu îl vrea pe Geoană în turul doi, i-a mai dat un 5-0 acum câţiva ani, iar acum probabil vrea să se asigure că o să-l vadă dansând lambada", a spus Oprescu.

El a încheiat îndemându-i pe oameni să meargă la vot.

"Dacă v-a plăcut Băsescu, votaţi-l, dar mai rezistă cinci ani bătrânii cu medicamentele pe care nu le au, mai rezistă doctorii să stea pe patul bolnavului şi să-l mângâie că altceva nu are ce să-i facă, mai rezistă cinci ani profesorii să intre la clasă umiliţi, mai rezistă cinci ani cu justiţia care nu-i decât pentru cei bogaţi?", a încheiat el.

Candidatul independent la Preşedinţie Sorin Oprescu se află, duminică, într-o vizită electorală în judeţul Bihor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici