Oprescu despre a doua variantă pentru funcţia de premier: Tot Iohannis

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, candidat la Preşedinţie, a declarat, joi, că pe lista opţiunilor sale, în cazul în care Klaus Iohannis nu va fi acceptat de preşedintele Traian Băsescu ca premier, următoarea este "tot Iohannis".

20 afișări
Imaginea articolului Oprescu despre a doua variantă pentru funcţia de premier: Tot Iohannis

Primarul Sorin Oprescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cred în continuare că este un lucru foarte bun ca premierul să fie independent. Cred cu putere în tehnocraţi mai ales într-o perioadă ca aceasta de criză. În afară de Iohannis, pentru mine, a doua opţiune este tot Iohannis", a spus Oprescu.

Întrebat cum comentează posibilitatea respingerii de către preşedintele Traian Băsescu a nominalizării pentru funcţia de premier a lui Klaus Iohannis, Oprescu a declarat că, în opinia sa, "suntem în faza în care ar trebui să respectăm Constituţia şi nu să o interpretăm".

În legătură cu nominalizarea lui Lucian Croitoru pentru funcţia de premier având în vedere că şi acesta este tot un independent, Oprescu a răspuns: "Se zice că e independent, însă până la un statut exact de independenţă (...)".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici