Oprescu: Intru în turul doi cu un candidat mai slab pregătit decât Orban sau Diaconescu

Candidatul independent la Primăria Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor în care pe primele două locuri sunt Blaga şi Oprescu, că acestea îl trimit în turul al doilea de scrutin alături de "un candidat mai slab decât Orban sau Diaconescu".

18 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Intru în turul doi cu un candidat mai slab pregătit decât Orban sau Diaconescu

Oprescu: Intru în turul doi cu un candidat mai slab pregătit decât Orban sau Diaconescu (Imagine: Mediafax Foto)

În opinia lui Oprescu, soluţiile pentru problema traficului din Bucureşti, menţionate de Orban în programul său, sunt mai coerente şi mai vizionare decât cele ale lui Blaga.

El a mai spus şi că prevederile legate de educaţie, din programul lui Diaconescu, sunt mai consistente decât cele menţionate de Blaga.

"Începe o bătălie fără mănuşi pentru Bucureşti, iar bucureştenii nu trebuie să rămână spectatori", a mai spus Oprescu, menţionând că are toată încrederea pentru turul doi.

"Blaga este Videanu şi Videanu este Blaga", a mai spus Oprescu.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a obţinut 33% din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat la o diferenţă de trei procente de independentul Sorin Oprescu, conform rezultatelor unui exit-poll realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding şi difuzat de Antena 3.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a obţinut 31,5 % din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat, la o diferenţă de un procent, de independentul Sorin Oprescu, conform rezultatelor unui exit-poll realizat de INSOMAR şi difuzat de Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici