Oprescu: M-ar onora dacă Popescu Piedone mi-ar fi contracandidat

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, că ar fi onorat dacă primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-ar fi contracandidat la viitoarele alegeri, precizând că nu ştie dacă acesta va candida.

279 afișări
Imaginea articolului Oprescu: M-ar onora dacă Popescu Piedone mi-ar fi contracandidat

Cristian Popescu Piedone (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă Popescu Piedone va candida la Primăria Capitalei, Oprescu a spus: "Nu ştiu. M-ar onora, în orice caz".

El a arătat, întrebat de ce parteneriatul cu USL este doar în trei, respectiv Oprescu-PSD-PNL şi nu face parte şi PC, Oprescu a spus că, din câte ştie, PC îi susţine candidatura.

"Nu am înţeles nicio clipă că PC nu e alături de mine. Dar, şi acolo partidul e făcut din oameni, au părerile lor. Nu am cunoştinţă că se împotrivesc", a spus Oprescu.

Parteneriatul USL-Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei a fost anunţat oficial luni. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută de către co-preşedinţii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, la care participă şi Sorin Oprescu.

"O să-mi depun candidatura la alegerile viitoare în calitate de independent sprijinit de USL", a precizat primarul Capitalei.

Surse din USL au declarat, luni dimineaţă, pentru MEDIAFAX că Victor Ponta şi Crin Antonescu vor anunţa, în conferinţa de presă de la ora 14.00, candidatura lui Sorin Oprescu pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, susţinut de USL.

Formula convenită de liderii USL şi Sorin Oprescu este "candidat independent în parteneriat cu USL", au declarat sursele citate.

Liderul PC Daniel Constantin a declarat, vineri, înaintea unei întâlniri cu preşedintele PNL, că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este propus de PC pentru a candida la Primăria Capitalei, el apreciind că există şanse ca Piedone să fie nominalizat şi de USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici