Oprescu: Nu m-am văzut cu Geoană, nu m-a sunat, nu m-a invitat la CEX

Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că, până în acest moment, nu a avut nicio întâlnire cu liderul social-democrat Mircea Geoană şi că nu a primit vreo invitaţie de participare la şedinţa CEX în care se vor valida candidaţii partidului pentru alegerile locale.

14 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Nu m-am văzut cu Geoană, nu m-a sunat, nu m-a invitat la CEX

Oprescu: Nu m-am văzut cu Geoană, nu m-a sunat, nu m-a invitat la CEX (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu m-am văzut cu Mircea Geoană, nu m-a sunat, n-am primit nicio invitaţie la Comitetul Executiv", a spus Oprescu.

Senatorul PSD a mai declarat va lua o decizie în ce priveşte viitorul său politic după şedinţa Comitetul Executiv Naţional al PSD şi a negat că ar face pregătiri pentru o eventuală campanie electorală pe cont propriu pentru funcţia de primar general al Capitalei.

"Aştept hotărârea lor, a CEX-ului şi pe urmă mă decid....nu mi-am deschis niciun cont la banca, pentru campanie", a mai spus parlamentarul.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, miercuri, la sediul de campanie al partidului, că va discuta în zilele următoare cu Sorin Oprescu despre intenţia acestuia de a candida la Primăria Bucureştiului şi a apreciat că acesta poate să susţină campania PSD pentru Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici