Oprescu va contesta decizia BEM

Senatorul Sorin Oprescu a declarat, miercuri, la Antena 3, că va contesta decizia BEM de respingere a candidaturii sale la Primărie.

13 afișări
Imaginea articolului Oprescu va contesta decizia BEM

Oprescu va contesta decizia BEM (Imagine: Mediafax Foto)

Oprescu a acuzat presiunea politică făcută de oameni care sunt interesaţi ca el să nu candideze şi a afirmat că "probabil sistemul ticăloşit din politică există".

El a calificat drept inadmisibil să i se ia dreptul de a candida. Sorin Oprescu a mai susţinut că decizia BEM reprezintă o desconsiderarea faţă de zecile de mii de oameni care au semnat pentru susţinerea sa.

El a susţinut că marţi dimineaţă i s-a spus că sunt necesare minimum 5.000 de semnături de susţinere, pentru ca apoi să i se spună că are nevoie de peste 35.800. Senatorul a precizat că, prin urmare, a depus la BEM peste 40.000 de semnături. El a admis că între acestea pot fi şi semnături care să nu fie conforme, dar în niciun caz de ordinul a aproape 5.000.

Depunerea candidaturii senatorului Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei a fost respinsă, miercuri, de BEM, fiind invalidate peste 4000 de semnături de susţinere, astfel că acestuia îi lipsesc în jur de 400 de semnături pentru a fi validat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici