Oprişan către Dragnea: Şova să îmi răspundă la telefon, că nu-l sun să-i fac declaraţii de dragoste

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, i-a spus vicepremierului Liviu Dragnea să îi transmită ministrului delegat, Dan Şova, că îl roagă să-i răspundă la telefon pentru că nu-l sună ca să-i facă "declaraţii de dragoste", ci ca reprezentant legal şi constituţional a 400 de mii de cetăţeni.

604 afișări
Imaginea articolului Oprişan către Dragnea: Şova să îmi răspundă la telefon, că nu-l sun să-i fac declaraţii de dragoste

Dan Şova (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Domnule viceprim-ministru, Marian Oprişan este numele meu, vă rog să îmi permiteţi, să-l rugaţi pe domnul ministru delegat Şova şi să-i spun următorul lucru: în judeţul Vrancea este cel mai mare nod rutier din sud-estul României, secţia de drumuri naţionale Vrancea este una mult subdimensionată şi că-l rog ca, împreună cu cei de la CNADNR, să ia măsuri pentru că Vrancea are o reţea de 570 km de drumuri naţionale şi întotdeauna - repet, întotdeauna - CNADNR nu şi-a făcut treaba pe sectoarele de drum din cei 570 de kilometri.

Şi îl rog respectuos, poate răspunde şi la telefon, pentru că nu sun ca să-i declar dragoste, ci sunt reprezentantul legal şi constituţional a 400 de mii de cetăţeni, şi poate e bine să vorbească cu colegii atunci când sunt probleme urgente", a spus preşedintele Consiliului Judeţean în cadrul unei videoconferinţe a comandamentului de iarnă, organizată la Palatul Victoria.

Dragnea l-a întrebat pe Dan Şova, prezent în sală, dacă doreşte să-i răspundă lui Marian Oprişan, dar ministrul delegat a precizat că va analiza situaţia.

"Dacă sunt probleme la Vrancea, vom cerceta şi vom lua măsurile pe care le-am luat şi în alte situaţii", a spus Şova.

În schimb, vicepremierul Dragnea a afirmat că cele semnalate de preşedintele CJ Vrancea este îndreptăţită.

"Fac precizarea că solicitarea domnului Marian Oprişan o consider îndreptăţită. Ne aducem aminte ce s-a întâmplat acum un an în Vrancea, Brăila şi bâlbâiala de la nivel central şi lipsa de comunicare între autorităţile centrale şi autorităţile locale sau, mă rog, lipsa de răspuns din partea autorităţilor centrale şi autorităţile locale", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici