Oprişan, întrevedere cu Dăncilă la Guvern: Am discutat despre rectificarea bugetară ce urmează/ Vicepreşedintele PSD refuză un dialog cu Gabriela Firea

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan, a avut, joi, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dăncilă, acesta declarând că tema convorbirii a fost rectificarea bugetară ce urmează a fi făcută.

1334 afișări
Imaginea articolului Oprişan, întrevedere cu Dăncilă la Guvern: Am discutat despre rectificarea bugetară ce urmează/ Vicepreşedintele PSD refuză un dialog cu Gabriela Firea

Oprişan, întrevedere cu Dăncilă joi, la Guvern: Am discutat despre rectificarea bugetară ce urmează

"Ne aflăm la aproape jumătatea anului bugetar 2019, administraţia locală are o serie de probleme şi am discutat, în numele preşedinţilor de consilii judeţene, despre rectificarea bugetară ce urmează", a declarat Marian Oprişan, înaintea şedinţei Comitetului Executiv PSD.

Vicepreşedintele PSD a precizat că guvernnaţii vor încerca, prin intermediul rectificării bugetare din august, să rezolve problemele administraţiei locale.

Primăria Capitalei, dar şi primăriile de sector vor primi banii necesari la rectificarea bugetară din luna iulie, a anunţat, marţi, Gabriela Firea, după întalnirea avută la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă şi ministrul de Finanţe Eugen Teodorovici. Edilul a precizat că există un deficit de un miliard de lei, care trebuie compensat într-o formă sau alta.

Oprişan, reacţie la declaraţiile lui Firea: Nu răspund la acest gen de mahala politică

Marian Oprişan, vicepreşedinte al PSD, a declarat joi, referitor la acuzaţiile Gabrielei Firea legate de faptul că liderul de la Vrancea se ocupă de programul politic al partidului, că nu răspunde la acest gen de "mahala politică".

"Sunt un om cu experienţă de vreo 25, 30 de ani în PSD. Nu răspund acestui gen de mahala politică", a spus Marian Oprişan.

Liderul PSD a refuzat să comenteze şi întâlnirea pe care a avut-o cu Paul Stănescu şi Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea, şi în care s-ar fi discutat despre amnistie, cum a spus Oprişan în şedinţa anterioară CEx.

"Din respect pentru dumneavoastră vă spun că nu pot să dau din casă", a răspuns Oprişan.

Gabriela Firea a afirmat, zilele trecute, legat de întâlnirea dintre soţul ei şi Marian Oprişan că acolo nu s-a vorbit de amnistie, ci de faptul că Oprişan îşi dorea conducerea partidului.

Cât priveşte faptul că Marian Oprişan se ocupă de programul politic al partidului, primarul general a afirmat că nu va citi acea parte.

"Dacă după elucubraţiile spuse de Marian Oprişan încă ne bazăm pe el să facă strategia politică a partidului, voi citi partea din strategie care nu îi aparţine", a spus Gabriela Firea.

Taguri:
oprişan,
dăncilă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici