Oprişan: Plăcintă ar fi fost ameninţată că se vor face presiuni în justiţie în cazul fiului său

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, vineri, în Parlament, că senatorul Sorina Plăcintă ar fi fost ameninţată că se vor face presiuni asupra justiţiei pentru o pedeapsă cu executare pentru fiul acesteia, arătând că Plăcintă "nu este genul care să plângă în plen".

441 afișări
Imaginea articolului Oprişan: Plăcintă ar fi fost ameninţată că se vor face presiuni în justiţie în cazul fiului său

Oprişan: Plăcintă ar fi fost ameninţată că se vor face presiuni în justiţie în cazul fiului său (Imagine: gabriel Petrescu/Mediafax foto)

"După părerea mea, cunoscând-o bine pe Sorina Plăcintă, ea are o problemă cu copilul, cred că au ameninţat-o că se vor face presiuni asupra justiţiei pentru o pedeapsă cu executare. Aceasta este părerea mea. Sorina Plăcintă nu trebuie să fie speriată cu nimic şi să-şi facă datoria cum îi dictează conştiinţa", a afirmat Marian Oprişan, întrebat în legătură cu faptul că Sorina Plăcintă a plâns în plenul Parlamentului.

El a spus că îşi afirmă întreaga disponibilitate ca Sorina Plăcintă să fie alături de USL, fără niciun fel de probleme.

"Sorina Plăcintă nu este genul care să plângă în plen. E clar că se află în tensiune maximă şi e clar că are o problemă reală", a mai spus Marian Oprişan.

Întrebat în legătură cu presiunile în justiţie care s-ar face la adresa Sorinei Plăcintă, preşedintele PDL Emil Boc a declarat că nu ştie despre aşa ceva şi că PDL niciodată nu a amestecat politica cu justiţia.

"Noi niciodată nu am amestecat politica cu justiţia, justiţia este independentă, niciodată nu am amestecat cele două planuri", a spus Emil Boc.

Sorina Plăcintă i-a acuzat pe jurnaliştii care o chestionau, pe holurile Parlamentului, în legătură cu plecarea sa din PDL, că nu se mai satură să umble după ea şi după familia ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici