Oprişan, prins cu „declaraţia politică” de către Spitalul Judeţean Focşani. Câţi oameni sunt în realitate internaţi

Conducerea Spitalului Judeţean Focşani şi cea a Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea susţin că acuzaţiile aduse de preşedintele CJ Marian Oprişan sunt atacuri politice şi spun că în câteva luni numărul cazurilor înregistrate în spital a scăzut de la 100 la 2.

14197 afișări
Imaginea articolului Oprişan, prins cu „declaraţia politică” de către Spitalul Judeţean Focşani. Câţi oameni sunt în realitate internaţi

Orpişan, prins cu „declaraţia politică” de către Spitalul Judeţean Focşani: De la 100 de cazuri s-a ajuns la 2

„Doar 2 cazuri de COVID-19 la Spitalul Judeţean Focşani şi 0 cazuri la Direcţia de Sănătate Publică Vrancea. Oprişan să înceteze cu minciunile şi cu atacurile politice! Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Spiridon din Focşani şi Direcţia de Sănătate Publică Vrancea fac front comun în urma atacurilor nefondate lansate de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Acuzaţiile preşedintelui CJ Vrancea sunt nefondate, susţin reprezentanţii unităţii medicale.

„Faptul că de la 100 de cazuri s-a ajuns la 35, iar acum la doar două cazuri, denotă profesionalismul şi responsabilitatea de care am dat dovadă pentru gestionarea situaţiei generate de noul coronavirus”, se mai arată în comunicatul semnat de conducerile celor două instituţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, susţine că Vrancea este în primele trei locuri ca număr de îmbolnăviri în ţară şi că riscă să fie declarată zonă de carantină.

„Dincolo de cancan, realitatea este că anchetele epidemiologice care ar trebui să temporizeze şi să limiteze transmiterea bolii se fac sporadic şi extrem de neprofesionist. Dincolo de cancan, testările se fac de către angajaţi noi, fără experienţă, ceea ce generează foarte multe teste incerte. Tocmai de aceea există inclusiv suspiciunea că DSP Vrancea controlează din <condei> rezultatele testelor COVID-19 şi că declară mai puţine persoane infectate”, a scris preşedintele CJ Vrancea în protest.

Acesta i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannissă ia măsuri urgente pentru „stabilizarea situaţiei”.

Vrancea are înregistrate, în ultimele 24 de ore, 5 noi cazuri de Covid-19, faţă de 34 câte a avut miercuri, deci în scădere. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici