Ora prim-ministrului a fost amânată pentru 9 mai, din cauza agendei lui Cioloş

Premierul Dacian Cioloş a informat conducerea Camerei Deputaţilor că nu poate participa la „Ora Prim-ministrul” de marţi, cerând reprogramarea ei pentru data de 9 mai, a declarat, marţi, secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu.

191 afișări
Imaginea articolului Ora prim-ministrului a fost amânată pentru 9 mai, din cauza agendei lui Cioloş

Ora prim-ministrului a fost amânată pentru 9 mai, din cauza agendei lui Cioloş

“La şedinţa Biroului permanent am avut o scrisoare din partea domnului prim-ministru Dacian Cioloş, referitoare la şedinţa Camerei Deputaţilor de astăzi, că nu va putea veni şi ne roagă să mutăm pentru săptămâna viitoare. Biroul permanent a fost de acord", a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Cioloş a invocat „activităţile guvernamentale deja programate pentru începutul lunii mai” şi a cerut ca dezbaterea să fie reprogramată pentru data de 9 mai potrivit notei adresate BP al Camerei Deputaţilor.

La solicitarea grupului parlamentar al PNL, premierul Dacian Cioloş ar fi trebuit să vorbească deputaţilor despre "Problemele grave din sistemul de educaţie încă nerezolvate".

Potrivit programului prezentat de Guvern, marţi, ora 18.00, premierul participă la festivitatea aniversării a 30 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici