Orban: Băsescu este prost informat, iar "mateloţii" lui sunt incompetenţi

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Traian Băsescu este prost informat cu privire la construcţia de autostrăzi şi că preşedintele ar trebui să se uite "în ograda sa", pentru că "mateloţii" şefului statului sunt incompetenţi.

37 afișări
Imaginea articolului Orban: Băsescu este prost informat, iar "mateloţii" lui sunt incompetenţi

Orban: Băsescu este prost informat, iar "mateloţii" lui sunt incompetenţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Băsescu ar trebui să se uite în ograda sa pentru că mateloţii lui sunt incompetenţi. Înaintea mea, în minister s-au perindat domni precum Dobre şi Berceanu (membri PD - n.r). Este prost informat. Probabil nu mai are surse bune din Ministerul Transporturilor. Dacă se ia după Dobre şi Udrea, e normal să nu ştie ce se întâmplă la minister", a afirmat Orban.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la întâlnirea cu diplomaţii români, că, deşi România a intrat în Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007, nu a reuşit să cheltuiască încă nici un euro din fondurile europene pentru construcţia de autostrăzi, motivul fiind incompetenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici