Orban: Băsescu, ieşi din joc, că ai ajuns mai mic ca Boc

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, duminică, un mesaj în versuri preşedintelui Traian Băsescu, spunându-i să iasă din joc "pentru că a ajuns mai mic ca Emil Boc".

12 afișări
Imaginea articolului Orban: Băsescu, ieşi din joc, că ai ajuns mai mic ca Boc

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban (Imagine: Mediafax Foto)

Ludovic Orban a declarat la Cluj-Napoca, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, unde are loc Liga Aleşilor Locali din cadrul PNL, că PNL "a pus umărul" la alegerea lui Băsescu ca preşedinte, dar România are nevoie de altceva.

"Trebuie să redăm românilor demnitatea, armonia în societate, încrederea în instituţiile statului, şansa de a trăi într-o ţară europeană. În urmă cu cinci ani, am pus umărul să alegem un preşedinte jucător, Traian Băsescu, căruia îi transmit mesajul: «Băsescu, ieşi din joc, că ai ajuns mai mic ca Boc»", a spus Orban.

Mesajul a fost primit cu aplauze de cei peste o mie de liberali prezenţi.

Pe scena Casei de Cultură a Studenţilor au luat loc preşedintele PNL, Crin Antonescu, alături de soţia sa, Adina, purtătorul de cuvânt al partidului, Varujan Vosganian, rectorul Universităţii "Babeş- Bolyai" (UBB), Andrei Marga, primari PNL ai unor municipii din Transilvania.

Crin Antonescu a vizitat-o, în cursul dimineţii, pe Doina Cornea, membră a comitetului de sprijin al candidaturii sale la Preşedinţie, căreia i-a oferit un buchet de crini albi. Antonescu şi soţia sa au stat peste 30 de minute acasă la Doina Cornea, iar liderul PNL a refuzat să facă declaraţii la ieşire.

Antonescu va mai participa, duminică, la inaugurarea sediului de campanie al PNL din comuna Floreşti şi la o întâlnire cu membri clujeni ai comitetului de sprijin al candidaturii sale la Preşedinţia României. Comitetul clujean are peste 200 de membri, majoritatea intelectuali, printre care se numără rectorul UBB, Andrei Marga, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici Cluj, Traian Neamţu, directorul Bibliotecii Centrale Universitare, Doru Radosav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici