Orban: Băsescu pierde alegerile dacă intră în turul doi cu un liberal

Vicepreşdintele PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Şcoala de vară a TNL, că preşedintele Traian Băsescu va pierde sută la sută alegerile, dacă va avea neşansa să intre în turul doi alături de candidatul PNL, dar că le va câştiga în cazul în care contracandidatul său va fi un social-democrat.

22 afișări
Imaginea articolului Orban: Băsescu pierde alegerile dacă intră în turul doi cu un liberal

Orban: Băsescu pierde alegerile dacă intră în turul doi cu un liberal (Imagine: Mediafax Foto)

"Băsescu poate să câştige alegerile prezidenţale din 2009 cu o singură condiţie: să intre în turul doi cu PSD. Şi aşa îi va fi greu să câştige, dar şansele lui de a câştiga sunt să intre în turul doi cu un candidat PSD", a susţinut Ludovic Orban.

Liderul PNL a subliniat că, în cazul care Traian Băsescu va intra în turul doi alături de candidatul liberalilor, va pierde alegerile.

"Dacă intră cu un candidat PNL, pierde sută la sută. Nu are absolut niciun fel de şansă", a susţinut Orban.

Declaraţiile sale au fost făcute în urma întrebării unui tânăr liberal despre candidatul PNL la alegerile prezidenţiale din 2009.

Orban: Prefer un candidat la Preşedinţie din propria pepinieră - Crin, Meleşcanu sau Tăriceanu

"I-am auzit pe unii că bat câmpii că există candidaţi minune. Am şi auzit câteva idei de mi s-au strepezit dinţii. Prefer un candidat din pepiniera proprie şi avem de unde să alegem, de la Crin Antonescu până la Meleşcanu, chiar de la Tăriceanu până la alţii, sunt destui, avem de unde alege", a susţinut Ludovic Orban.

Liberalul a subliniat că cel mai important lucru este ca, după stabilirea candidatului, acesta să fie susţinut de toţi.

"Important la un candidat la Preşedinţie este ca, odată ce ne-am hotărât, să-l sprijinim cu adevărat toţi, de la conducerea partidului la ultimul lider de filială locală", a conchis Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici