Orban: Bucureştenii vor avea de ales între două rele

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor care îl plasează pe locul al treilea, după Vasile Blaga şi Sorin Oprescu, că este neplăcut surprins şi dezamăgit, iar în turul doi bucureştenii vor avea de ales între două rele.

16 afișări
Imaginea articolului Orban: Bucureştenii vor avea de ales între două rele

Orban: Bucureştenii vor avea de ales între două rele (Imagine: Mediafax Foto)

Ludovic Orban a spus că, potrivit datelor sale, 65% din bucureşteni nu şi-au exprimat intenţia de vot.

El a apreciat că locuitorii Capitalei vor fi nevoiţi să aleagă între două rele, peste două săptămâni.

Ludovic Orban le-a mulţumit celor care l-au votat şi a spus că acestora le lasă libertate deplină de a alege cu cine votează în turul al doilea.

Orban a spus, referindu-se la intrarea lui Vasile Blaga şi Sorin Oprescu în finală, că bucureştenii se vor confrunta cu o capitală care va fi în continuare "o vacă de muls pentru o clientelă politică" sau o capitală neguvernabilă, menţionând că aceasta din urmă este varianta în care ar câştiga Oprescu.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a obţinut 33% din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat la o diferenţă de trei procente de independentul Sorin Oprescu, conform rezultatelor unui exit-poll realizat de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding şi difuzat de Antena 3.

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga, a obţinut 31,5 % din voturi la alegerile de duminică, el fiind urmat, la o diferenţă de un procent, de independentul Sorin Oprescu, conform rezultatelor unui exit-poll realizat de INSOMAR şi difuzat de Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici