Orban, despre afirmaţia lui Cîţu că e dictatură la PNL: „Am fost sac de box”

  • Preşedintele PNL i-a răspuns, marţi, premierului Florin Cîţu, care a spus că PNL este condus dictatorial.
  • Ludovic Orban: „Am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei şi am mers mai departe şi am condus partidul în mod democratic”.
  • Florin Cîţu candidează împotriva lui Ludovic Orban la şefia PNL.
270 afișări
Imaginea articolului Orban, despre afirmaţia lui Cîţu că e dictatură la PNL: „Am fost sac de box”

Orban, despre afirmaţia lui Cîţu că e dictatură la PNL: „Am fost sac de box”

Preşedintele PNL i-a răspuns, marţi, premierului Florin Cîţu, care a spus că PNL este condus dictatorial, Acesta a spus: „e o glumă, mă cunoaşteţi”.

Orban a mai afirmat că puţine au fost perioadele în care în partid a fost mai multă democraţie.

Pentru mine democraţia este fundamentală şi în societate, şi în partid. Cred că în puţine perioade PNL a fost mai democratic decât în perioada în care am condus eu partidul. Dovada cea mai bună este că se pot exprima în felul acesta şi nimeni nu păţeşte nimic. Am fost sac de box pentru mulţi dintre colegii mei şi am mers mai departe şi am condus partidul în mod democratic”, a spus Orban.

Florin Cîţu, care candidează împotriva lui Ludovic Orban la şefia PNL, a spus, luni, în cadrul alegerilor pentru şefia PNL Sector 2, că în PNL nu mai este liberalism, ci dictatură, pentru că „aşa am ajuns în Partidul Naţional Liberal, să îţi fie teamă să ai o opţiune, să îţi fie teamă să spui public că vrei să ai o opţiune, opţiunea ta”.

Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
cîu,
dictatură,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici