Orban, despre demisiile parlamentarilor pentru a nu primi pensii speciale: minciună, demagogie

Premierul Ludovic Orban a caracterizat drept „o minciună gogonată” şi un demers demagogic demisia anunţată de liderul PSD Marcel Ciolacu din Parlament în ultima zi de mandat, pentru a nu beneficia de pensie specială.

2336 afișări
Imaginea articolului Orban, despre demisiile parlamentarilor pentru a nu primi pensii speciale: minciună, demagogie

Orban, despre demisiile parlamentarilor pentru a nu primi pensii speciale: minciună, demagogie

Premierul a declarat la Realitatea Plus că pensia specială se calculează proporţional cu durata mandatului, şi că liderul PSD are deja un mandat, deci beneficiază de pensie.

Soluţia, spune Orban, ar fi convocarea birourilor reunite ale Parlamentului, modificarea legii privind statutul deputaţilor şi senatorilor şi abrogarea articolului de lege care stabileşte pensiile speciale.

Pe lângă liderul PSD, şi parlamentarii USR au anunţat că vor demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensie specială, conform unei postări a lui Dan Barna pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici