Orban, despre discuţia cu Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea : Eu când discut cu cineva nu bat toba în târg

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban nu a negat discuţia telefonică pe care ar fi avut-o, în noaptea alegerilor locale, cu soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele.
  • El a spus, miercuri, că atunci când discută cu cineva „nu bate toba în târg”.
2419 afișări
Imaginea articolului Orban, despre discuţia cu Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea : Eu când discut cu cineva nu bat toba în târg

Orban, despre discuţia cu Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea : Eu când discut cu cineva nu bat toba în târg

Preşedintele PNL Ludovic Orban nu a negat discuţia telefonică pe care ar fi avut-o, în noaptea alegerilor locale, cu soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele. El a spus, miercuri, că atunci când discută cu cineva „nu bate toba în târg”.

Orban a fost întrebat, miercuri, dacă este reală discuţia pe care a avut-o în noaptea alegerilor, cu soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, care i-ar fi reproşat că demonizat-o pe candidata PSD la Primăria Capitalei. Orban nu a negat, ci a spus că „sunt amănunte de cancan”.

„Astea sunt amănunte de cancan. Eu când sun pe cineva – am 500 de telefoane zilnic, răspund la oricine mă sună sau sun înapoi chir dacă sunt telefoane necunoscute – nu pot să mă apuc să povestesc presei toate cele 500 de telefoane. Când discut cu cineva, discut cu cineva, nu bat toba în târg că am vorbit cu cineva”, a spus Orban.

Gabriela Firea a declarat, marţi, la Primăria Capitalei, că împotriva sa a fost dusă o campanie murdară, de demonizare şi demolare, iar soţul său, primarul de la Voluntari, l-a sunat pe Ludovic Orban în noaptea alegerilor pentru a-l întreba dacă e convins că a făcut bine ceea ce a făcut.

„Când soţul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor şi l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, dacă e convins că a făcut bine, dacă e convins că pentru bucureşteni e mai bine să fie domnul Dan, în condiţiile în care inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă şi de implicare, domnul Orban a spus <Măi, Florine, dar erau declaraţii politice>. Ok! Dacă în cadrul unor declaraţii politice poţi să demolezi un om şi poţi să spui numai minciuni, atunci această politică este murdar”, a spus Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
fire,
pandele

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici