Orban, despre eventualitatea unei candidaturi la Preşedinţie: „Da, dar nu cu orice preţ”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Oradea, că nu exclude varianta de a candida la preşedinţia României, însă nu va candida „cu orice preţ”.

518 afișări
Imaginea articolului Orban, despre eventualitatea unei candidaturi la Preşedinţie: „Da, dar nu cu orice preţ”

Orban, despre eventualitatea unei candidaturi la Preşedinţie: „Da, dar nu cu orice preţ”

Întrebat dacă va candida la Preşedinţia României dacă va câştiga alegerile interne din PNL, Ludovic Orban a spus că mai sunt 3 ani şi jumătate până atunci, dar niciun candidat la preşedinţia PNL nu poate ocoli un asemenea subiect.

„În momentul în care eu m-am hotărât să candidez la un nou mandat la preşedinţia PNL, normal că am luat în calcul în mod serios şi posibilitatea de a candida la preşedinţia României. Este firesc. Cel care este ales preşedintele PNL este omul care se bucură de cea mai mare încredere în PNL. Pe de altă parte, să fie foarte clar, eu nu sunt omul care să vreau să candidez cu orice preţ”, a spus preşedintele PNL.

Orban spune că întotdeauna a luat decizii pe baza unor analize serioase, a unor studii. Astfel, dacă va câştiga alegerile în PNL, Orban nu exclude să găsească o variantă de candidat cu şanse mari să câştige Preşedinţia României, când vor fi organizate alegeri, chiar dacă acel candidat nu va fi el.

„Obiectivul pe care îl am este inclus în moţiunea mea: câştigarea alegerilor prezidenţiale, chiar dacă eu nu voi candida, voi avea capacitatea de a găsi un candidat care să aibă şansa să câştige alegerile prezidenţiale. Am arătat la alegerile de la Primăria Capitalei că în condiţii foarte dificile am reuşit să câştigăm cu candidat independent”, a mai spus liderul PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici