Orban, despre neînţelegerile liberalilor cu Clotilde Armand: „De la început relaţia a fost tensionată”

  • Ludovic Orban spune că subiectul neînţelegerilor dintre consilierii liberali din Sectorul 1 şi Clotilde Armand va fi discutat la nivelul coaliţiei de guvernare
  • Consilierii PNL din sectorul 1 acuză existenţa unui unui nou blocaj grav în comunicarea şi colaborarea cu primarul.
  • Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii Bucureşti declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare.
858 afișări
Imaginea articolului Orban, despre neînţelegerile liberalilor cu Clotilde Armand: „De la început relaţia a fost tensionată”

Orban, despre neînţelegerile liberalilor cu Clotilde Armand: „De la început relaţia a fost tensionată”

„Obiectivul PNL este să contribuie la o decizie care să rezove problema existaentă în Sectorul 1, o decizie care să permită furnizarea serviciului de salubritate, de ridicare a gunoiului menajer, o soluţie conformă cu legea şi conformă cu contractele existente. Faptul că sa ajuns în situaţia în care s-a ajuns este mai puţin rezultatul unor poziţii ale consilierilor PNL, ci rezultatul unui conflict care a fost generat încă de la început între primarul Sectorului 1 şi compania de salubrizare”, spune Ludovic Orban.

El afirmă că, dacă va fi necesar, subiectul va fi discutat la nivelul coaliţiei de guvernare.

„În ceea ce ne priveşte pe noi, reprezentanţii PNL, noi ne-am repectat înţelegerile pe care le-am avut, nu numai în Bucureşti. Încă de la început relaţia a fost tensionată. Au trecut aproape cinci lui până primarul Sectorului 1 i-a delegat viceprimarului PNL atribuţiile stabilite prin negociere. Trebuie găsită o soluţie rapidă, care nu poate fi decât la masa discuţiilor, pentru a putea rezolva criza din Sectorul 1”, adaugă liderul liberalilor.

Consilierii PNL din sectorul 1 acuză existenţa unui unui nou blocaj grav în comunicarea şi colaborarea cu primarul.

După alegeri, aceasta a uitat brusc ce înseamnă un parteneriat şi ne-a demonstrat, din nou şi din nou, că acţionează doar în interes propriu, fără capacitatea de a comunica şi de a lucra în echipă. Echipa PNL i-a explicat în repetate rânduri că Primăria Sectorului 1 nu este o firmă privată şi nu este pe persoană fizică, iar cetăţenii au nevoie de un lider serios, nu de un şef discreţionar”, potrivit unei scrisorri deschise semnată de conlielierii PNL din Sectorul 1.

Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii Bucureşti declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare. Edilul şef a trimis o adresă şi spune că situaţia este cauzată „de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici