Criza gunoiului: Clotilde Armand vrea stare de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare

  • Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii Bucureşti declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare.
  • Clotilde Armand a trimis o adresă şi spune că situaţia este cauzată „de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”.
6961 afișări
Imaginea articolului Criza gunoiului: Clotilde Armand vrea stare de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare

Criza gunoiului: Clotilde Armand vrea stare de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare

Primarul Clotilde Armand solicită Prefecturii Bucureşti declararea stării de alertă în Sectorul 1 din cauza situaţiei sanitare. Edilul şef a trimis o adresă şi spune că situaţia este cauzată „de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”.

CITEŞTE AICI: Scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Experţi sanitari şi de mediu, convocaţi în şedinţă de prefectul Capitalei

Anunţul a fost făcut de primarul Clotilde Armand pe Facebook.

„Am solicitat Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă să înainteze Prefecturii Municipiului Bucureşti o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situaţiei sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de şantajul şi suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate. În paralel, am purtat discuţii cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 şi am ajuns la un acord. Am aflat că staţiile de sortare şi-au redeschis porţile începând de astăzi dimineaţă pentru a primi gunoiul colectat de Romprest. Aceste staţii erau închise din cauza neachitării de către compania Romprest a facturilor datorate în ciuda plăţilor făcute de Primăria Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Armand le solicită cetăţenilor să reclame problemele legate de serviciul de salubrizare.

„Vă rog să sunaţi la Poliţia Locală Sector 1 şi continuaţi să reclamaţi neridicarea gunoiului Dvs. Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Ştiu că nu este cea mai confortabilă situaţie: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector şi văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupţi şi mafia gunoaielor va lua curând sfârşit. Vă promit”, a precizat Clotilde Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici