Orban, despre posibila excludere din PNL: Cât de neruşinat să fii?

Fostul preşedinte PNL, Ludovic Orban, a comentat posibila excludere a sa din partid: „Le stau ca un cui în talpă”.

3410 afișări
Imaginea articolului Orban, despre posibila excludere din PNL: Cât de neruşinat să fii?

Orban, despre posibila excludere din PNL: Cât de neruşinat să fii?

Fostul preşedinte PNL, Ludovic Orban, a comentat posibila excludere a sa din partid: „Le stau ca un cui în talpă”.

Ludovic Orban a lansat un atac la fostul vicepremier din Guvernul pe care l-a condus, Raluca Turcan, în prezent ministru al Muncii, după ce aceasta a spus că „a predat PNL în braţele PSD”

„Această expunere o caracterizează foarte bine pe doamna Raluca Turcan. Cât de neruşinat să fii? Cât de mincinos să fii, cât de lipsit de respect faţă de oameni, să le insulţi inteligenţa cu astfel de afirmaţii. Eu m-am dezafiliat din Grupul Parlamentar PNL în semn de protest tocmai pentru deschiderea negocierilor cu PSD. (...) Cîţu nu mai are nicio legitimitate”, a spus Orban la Realitatea Plus.

Acesta a precizat că cei care sunt în actuala conducere a PNL ar fi vrut de mai mult timp să îl excludă, dar nu le-a dat voie Klaus Iohannis.

„De mult, eu cred că au vrut (să îl excludă – n.r.), dar nu le-a dat voie până acum Iohannis să mă dea afara ca să nu mă victimizeze. (...) Ei îşi doresc să scape de mine, că le stau ca un cui în talpă”, a spus Orban.

Fostul preşedinte al PNL spune că decizia privind excluderea sa din partid nu poate fi luată în Biroul Executiv, ci e nevoie de o decizie a Consiliului Naţional, respectiv o decizie luată de minim 1.000 de liberali.

„O să mă duc la reuniunea BEX ca să cer decisia lui Cîţu şi să le cer încă o dată să sisteze orice discuţie cu PSD, după care, ducă ei continuă să bată palma cu PSD, nu mai am ce să caut. Îmi pare rău, sincer, gândiţi-vă că toată viaţa mea matură am fost în PNL”, a afirmat Orban.

O decizie despre excluderea lui Ludovic Orban din PNL se va discuta vineri, a declarat, miercuri, preşedintele PNL, Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici