Orban, despre Secţia Specială: PNL a înaintat un proiect în acest sens. ALDE să voteze cum stabileşte

Ludovic Orban a declarat, luni, că Partidul Naţional Liberal a înaintat un proiect de lege în vederea desfiinţării Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Liderul liberalilor a mai spus că PNL va susţine proiectul indiferent de pretenţiile ALDE de a păstra Secţia Specială.

153 afișări
Imaginea articolului Orban, despre Secţia Specială: PNL a înaintat un proiect în acest sens. ALDE să voteze cum stabileşte

Orban, despre Secţia Specială: PNL a înaintat un proiect în acest sens. ALDE să voteze cum stabileşte

„Partidul Naţional Liberal a înaintat un proiect de lege în Parlament pentru desfiinţarea Secţiei Speciale. Este în curs de dezbatere şi normal că Partidul Naţional Liberal susţine acest proiect de lege. ALDE are posibilitatea să voteze la orice fel de proiect de lege, să voteze aşa cum se poziţionează în urmă analizei şi în urmă deciziei partidului. Nu putem noi să-i determinăm pe unii sau pe alţii să decidă să se poziţioneze faţă de un proiect sau o lege altfel decât cum vor ei", a declarat Ludovic Orban, luni, în Parlament.

Orban a mai afirmat că PNL are încredere în soluţia oferită de Klaus Iohannis pentru noua Guvernare şi că odată comunicată propunerea acestuia, partidul său va începe demersurile pentru susţinerea Guvernului în Parlament.

Preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, pe 9 octombrie, că menţinerea Secţiei de Investigaţie a Infracţiunilor din Justiţie, constitutie o condiţie pentru susţinerea Guvernului rezultat în urma consultărilor.

Ludovic Orban va merge, marţi, pentru consultări cu preşedintele Klaus Iohannis pe marginea numirii unui nou şef al Executivului, ca urmare a demiterii actualului Guvern PSD prin moţiune de cenzură, au declarat, surse politice, pentru MEDIAFAX.

Taguri:
ciolacu,
guvern,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici