Orban, despre Stroe: E ca la război, trădătorii se împuşcă. Trebuie să-l ajutăm dacă nu se suspendă

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că în cazul lui Radu Stroe situaţia este ca "în stare de război", unde "trădătorii se împuşcă", menţionând că dacă vicepreşedintele PNL nu se va suspenda din partid va trebui "ajutat" de colegi să o facă.

275 afișări
Imaginea articolului Orban, despre Stroe: E ca la război, trădătorii se împuşcă. Trebuie să-l ajutăm dacă nu se suspendă

Deputatul PNL Ludovic Orban (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Orban a fost întrebat spre ce variantă ar opta în privinţa lui Radu Stroe, în cazul căruia deputaţii PNL au solicitat suspendarea din partid pentru şase luni sau excluderea.

"Ştiţi cum e, când eşti în stare de război, trădătorii se împuşcă. Sigur că în ziua de astăzi nu mai putem spune că aplicăm aceleaşi metode ca în stare de război adevărat, dar dacă domnul Stroe nu are decenţa să-şi dea demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului, să se suspende din partid pe perioada campaniei electorale, dacă nu consideră că PNL face ceea ce trebuie, dacă nu vrea să ia parte cu adevărat la campania PNL, trebuie să-l ajutăm noi să se ducă la cei pe care îi consideră astăzi prieteni, respectiv Victor Ponta, Liviu Dragnea şi toţi ceilalţi cu care a stat foarte bine în cârdăşie în perioada de guvernare", a afirmat deputatul PNL.

De asemenea, el l-a acuzat pe Stroe că joacă rolul de avocat al PSD în ultima vreme.

"Majoritatea zdrobitoare a colegilor mei liberali l-au criticat aspru pe domnul Stroe pentru faptul că, în timp ce noi suntem implicaţi de dimineaţă până seară în campanie pentru PNL, există un coleg de-al nostru care a fost ministru, care ocupă poziţia de vicepreşedinte al PNL, care preferă să se ducă la televizor în plină perioadă de precampanie şi în loc să susţină ideile şi proiectele PNL joacă rolul de avocat al PSD", a mai declarat Orban.

Liderul deputaţilor PNL, George Scutaru, a declarat luni că a primit mandatul deputaţilor liberali pentru a solicita în şedinţa BPN de marţi excluderea lui Radu Stroe sau suspendarea pentru şase luni din partid, motivând că fostul ministru "îşi bate joc de munca" celor din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici