Orban: După referendum şi alegerile pentru PE va urma o moţiune de cenzură

Preşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat, joi, că după data de 26 mai când vor avea loc alegerile europarlamentare şi referendumul pe justiţie, liberalii vor depune o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă

130 afișări
Imaginea articolului Orban: După referendum şi alegerile pentru PE va urma o moţiune de cenzură

Orban: După referendum şi alegerile pentru PE va urma o moţiune de cenzură

„Cu siguranţă, după referendum şi după alegerile pentru Parlamentul European va urma o moţiune de cenzură. Nu există niciun fel de dubiu asupra acestei iniţiative. Obiectivul PNL este acela de a pune punct acestei guvernări toxice pentru România cât mai repede posibil. Sunt desemnat candidatul PNL la funcţia de premier. Căderea actualului guvern e o necesitate pentru a scoate România din declinul în care se găseşte astăzi. Eu cred că cea mai bună soluţie este reîntoarcerea la popor, un nou Parlament”, a declarat Ludovic Orban, joi seară, la România TV.

Liderul PNL a adăugat că nu are ce să îi dea fostului premier Dacian Cioloş, precizând că funcţia de prim-ministru se dobândeşte.Acesta a mai spus că dacă PNL va câştiga alegerile atunci el va fi premierul României.

„Nu am ce să îi dau lui Cioloş, deocamdată. Funcţia de premier se dobândeşte după alegerile parlamentare. Dacă PNL va câştiga alegerile, PNL va da premierul, voi fi premierul acestei ţări. Am înţeles că domnul Cioloş candidează la europarlamentare, că va candida şi la prezidenţiale, va candida şi la parlamentare, am uitat să îl întreb dacă va candida şi la locale”, a spus Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici