Orban: Guşă era secretar general al PSD când Cocoş îl invita la masă

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că Dorin Cocoş şi Elena Udrea au fost beneficiari ai serviciilor ilegale oferite de "regimul Adrian Năstase" şi că, în aceste condiţii, era invitat la masă Cozmin Guşă de cãtre Dorin Cocoş.

157 afișări
Imaginea articolului Orban: Guşă era secretar general al PSD când Cocoş îl invita la masă

Orban: Guşă era secretar general al PSD când Cocoş îl invita la masă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cozmin Guşă

"Domnul Guşă era secretar general al PSD şi mâna dreaptă a primului-ministru Adrian Năstase. Atunci, atât domnul Cocoş, cât şi Elena Udrea au fost beneficiarii serviciilor ilegale oferite de regimul Năstase", a spus Orban.

Totodată, deşi a recunoscut că ar putea fi acuzat că se antepronunţă, Ludovic Orban a spus că ministrul Turismului a depăşit orice fel de limită a bunului-simţ.

Elena Udrea

Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a declarat, vineri, că în politică sunt foarte multe "nulităţi" şi, în acest context, că îl cunoaşte pe Cozmin Guşă de pe vremea când acesta mânca pe gratis la masa soţului ei, apreciind că actualul consilier al lui Mircea Geoană este "răspândac de zvonuri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici