Orban: Îi doresc succes lui Oprescu în cele două mandate de primar

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că îi transmite lui Sorin Oprescu cu ocazia intrării sale în cursa pentru prezidenţiale, succes în cele două mandate de primar general, menţionând că România are nevoie de un preşedinte precum Crin Antonescu.

16 afișări
Imaginea articolului Orban: Îi doresc succes lui Oprescu în cele două mandate de primar

Orban: Îi doresc succes lui Oprescu în cele două mandate de primar (Imagine: Mediafax Foto/Bogdan Maran)

"Îi doresc succes în cele două mandate de primar general, pentru care s-a angajat în faţa bucureştenilor. România are nevoie de Crin Antonescu", a comentat Ludovic Orban decizia lui Sorin Oprescu de a intra în cursa pentru prezidenţiale.

Întrebat dacă îi influenţează negativ candidatura lui Crin Antonescu, Orban a reiterat că această candidatură este în avantajul candidatului liberal, argumentând că Oprescu ia voturi de la contracandidaţii Mircea Geoană şi Traian Băsescu.

"Aşa cum am declarat, e în avantajul candidaturii domnului Antonescu, deoarece va lua voturi de la Mircea Geoană şi de la Traian Băsescu, în Bucureşti", a conchis liderul PNL.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, că a decis să candideze la Preşedinţie, lansând critici dure la adresa clasei politice, despre care a spus că "a eşuat".

Oprescu şi-a început discursul spunând că "20 de ani de tranziţie mincinoasă, care au venit după 45 de ani de comunism, se opresc astăzi aici".

El a remarcat că avem o societate dezbinată, a vorbit despre bogaţi şi săraci şi a apreciat că "s-a ajuns aici pentru că aici oamenii politici din ţară au eşuat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici