Orban: Încă o aberaţie a guvernării actuale - impozitul pe bacşiş

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, fost lider liberal, declară că impozitarea bacşişului este „încă o aberaţie a guvernării actuale”: „Inventivitatea actualei coaliţii în găsi noi forme de a lua bani de la cei care muncesc este nemărginită”.

361 afișări
Imaginea articolului Orban: Încă o aberaţie a guvernării actuale - impozitul pe bacşiş

„Încă o aberaţie a guvernării actuale: impozitul pe bacşiş! În 2015, premierul PSD Victor Ponta a încercat să introducă impozitul pe bacşiş. Ca urmare a reacţiei energice a opiniei publice, care a taxat absurdul, ridicolul acestui impozit, guvernul PSD a renunţat şi Ponta a recunoscut că a greşit. Din păcate, astăzi (marţi - n.r.) PSD a reuşit să impună acest nou impozit. într-o <tăcere asurzitoare>. Peneliştii au votat cot la cot cu tovarăşii lor impozitul pe bacşiş, deşi au promis în campanie că nu vor creşte nicio taxă, niciun impozit şi nicio contribuţie şi că nu vor introduce niciun impozit nou, nicio taxă nouă şi nicio contribuţie nouă. În 2015, peneliştii s-au opus vehement la încercarea psd de a impune acest nou impozit. Deşi am luat cuvântul şi le-am bătut obrazul, astăzi mai aveau puţin şi îşi aplaudau noua lor <mizerie antiliberală>”, scrie pe Facebook Ludovic Orban.

Supraimpozitarea contractelor part-time, taxa pe soare, impozitul pe bacşiş arată, în opinia lui Orban, că „inventivitatea actualei coaliţii în găsi noi forme de a lua bani de la cei care muncesc este nemărginită”.

Deputaţii au aprobat, marţi, legea care reglementează definirea bacşişului în vederea evidenţierii acestei sume pe bonul fiscal. Bacşişul va fi de maxim 15% din valoarea consumaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici