Orban, îngrijorat de nerespectarea regulilor: „Voi convoca toţi miniştrii” / Guvernul va decide miercuri dacă va adopta noi măsuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat de faptul că terasele nu mai respectă regulile de distanţare socială.

3305 afișări
Imaginea articolului Orban, îngrijorat de nerespectarea regulilor: „Voi convoca toţi miniştrii” / Guvernul va decide miercuri dacă va adopta noi măsuri de relaxare

Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat de nerespectarea regulilor de distanţare socială/ "Există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli"

Miercuri voi convoca toţi miniştri şi toate instituţiile care au atribuţii de control pentru a face o analiză a planului de măsuri pentru a asigura respectarea regulilor. S-a văzut clar că în foarte multe locuri nu s-au respectat regulile şi există un risc de transmitere a virusului crescut din cauza nerespectării acestor reguli”, a declarat Ludovic Orban.

El a spus că pe plajă la început distanţarea a fost conformă, însă încetul cu încetul s-a intrat „într-o devălmăşie şi nu s-a mai respectat nicio regulă”.

Sigur, înţeleg că e aglomeraţie, dar şi pe terase trebuie respectate regulile. Poate trebuie gândită o altfel de programare a mersului la masă. Chiar m-am îngrijorat. Am văzut nişte imagini... Aproape nu s-a mai respectat nicio regulă”, a adăugat el.

Premierul, întrebat despre şedinţa organizată fără restricţii la Iaşi de PNL, a spus: „Din câte ştiu, a fost o întrunire în aer liber, la o locaţie în aer liber. Eu nu am participat la acea întâlnire”.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru a spus duminică, la Digi 24, că autorităţile analizează zone precum Valea Prahovei şi litoralul, întrucât „acolo se respectă cel mai puţin regulile”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici