Orban intră "all in" în lupta pentru preşedinţia PNL: „Dacă pierd alegerile plec din fruntea Camerei Deputaţilor”

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat că dacă va pierde alegerile din partid va demisiona din fruntea Camerei Deputaţilor.
  • Mesajul l-a vizat şi pe premierul Florin Cîţu despre care Orban a spus că nu mai are legitimitate în cazul în care pierde alegerile.
2190 afișări
Imaginea articolului Orban intră "all in" în lupta pentru preşedinţia PNL: „Dacă pierd alegerile plec din fruntea Camerei Deputaţilor”

Orban intră "all in" în lupta pentru preşedenţia PNL: Dacă pierd alegerile plec din fruntea Camerei Deputaţilor

Liderul liberalilor a anunţat că va pleca din fruntea Camerei Deputaţilor dacă nu va fi reales în fruntea PNL.

„Este o chestiune de onoare, eu dacă pierd alegerile... îmi scriu înainte de alegeri demisia din fruntea Camerei Deputaţilor”, a spus preşedintele PNL la Digi24.

Ludovic Orban a lăsat să se înţeleagă că şi premierul Florin Cîţu ar trebui să demisioneze din fruntea Guvernului dacă va pierde alegerile din interiorul PNL.

„Ce legitimitate mai are un premier dacă partidul nu-l mai vrea, dacă pierzi în interiorul propriului partid... Florin Cîţu a luat decizia să candizeze ştiind că va fi în competiţie cu mine... Să aşteptăm congresul, vom vedea atunci”, a mai spus Orban

În ceea ce priveşte activitatea Guvernului, liderul liberal a spus că este nemulţumit de unele lucruri.

„E loc de mai bine, nu suntem printre primele 16 ţări cărora li s-a aprobat PNRR”, a explicat Ludovic Orban.

De asemenea, preşedintele PNL s-a declarat nemulţumit de absorbţia fondurilor europene şi de rezultatele campaniei de vaccinare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici