Orban, ironic la adresa lui Turcan: Un preşedinte de partid e „full time”, nu „full option”

  • Un preşedinte PNL trebuie să fie „full time”, nu „full option” spune Ludovic Orban.
  • Preşedintele PNL se amuză de o declaraţie mai veche a Ralucăi Turcan, care a spus că e „full option” ministru al Muncii.
2493 afișări
Imaginea articolului Orban, ironic la adresa lui Turcan: Un preşedinte de partid e „full time”, nu „full option”

Orban, ironic la adresa lui Turcan: Un preşedinte de partid e „full time”, nu „full option”

Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, în faţa liberalilor din Sectorul 1, despre felul în care trebuie să fie un preşedinte PNL. A spus că el este un preşedinte „full time”.

Orban s-a amuzat de momentul în care Raluca Turcan a spus că este „full option” ministru al Muncii.

„Un preşedinte PNL trebuie să muncească 24 de ore din 24 dacă este necesar. N-are voie să aibă odihnă. El este... nu <full option> (râde – n.r.). Full time. Full time job. Adică trebuie să fie preşedinte oricând este necesar, la orice oră din zi sau din noapte, pentru că preşedintele partidului este cel care poartă cea mai mare răspundere pentru evoluţia PNL”, a spus Orban.

Întrebată, la sfârşitul lunii august, dacă este pregătită să preia preşedinţia Camerei Deputaţilor, Raluca Turcan a răspuns că este implicată „full option” la Ministerul Muncii: „Mă cunoaşteţi de foarte mult timp şi ştiţi că niciodată nu am vândut blana ursului din pădure şi sunt un om care, dacă intră într-un proiect, intră full-option. Iar eu sunt full-option în proiectul de ministru al Muncii”.

Nu este prima dată când Ludovic Orban e ironic la adresa lui Turcan.

Întrebat, marţi, cum îi răspunde ministrului Muncii, Raluca Turcan, care i-a cerut să trimită de urgenţă la promulgare legea consumatorului vulnerabil, Ludovic Orban a sfătuit-o pe colega sa din partid să mai studieze Constituţia.

„Evident că trebuie să mai citească Constituţia şi procedurile regulamentare doamna ministru. Mi-a mai scris o scrisoare publică să grăbim dezbaterea legii şi am să-i dau un singur răspuns: proiectul de lege privind protecţia consumatorului vulnerabil a fost un proiect de lege care a fost înaintat de Guvern. În forma adoptată de Guvern, termenul de intrare în vigoare era prevăzut ca fiind 1 septembrie 2022. Noi, Parlamentul, suntem cei care am modificat termenul de intrare în vigoare pentru a răspunde creşterii preţului facturilor. (...) Noi, în Camera Deputaţilor, am şi crescut valoarea sumei de referinţă, pentu ajutorul acordat atât celor care se încălzesc cu lemne, cât şi celor care se încălzesc cu gaz. Am adoptat o lege bună si va merge la promulgat conform procedurilor constituţionale. Cred că doamna Turcan trebuia să-i adreseze scrisoarea colegului meu, vicepreşedintele Camerei, care are delegare din partea mea să exercite atribuţiile de preşedinte pentru ziua de astăzi (marţi - n.r.)”, a declarat Ludovic Orban.

Raluca Turcan îl sprijină, la Congresul din 25 septembrie, pe Florin Cîţu, contracandidatul lui Ludovic Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici