Orban, la conferinţa PNL Bucureşti: Voi fi alături de voi, indiferent cine va fi şef al organizaţiei

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, la Conferinţa PNL Bucureşti, că va fi alături de organizaţia Capitalei indiferent cine va câştiga preşedinţia acesteia, de cine va fi candidatul la primăria Capitalei şi indiferent ce candidaţi va avea PNL la sectoare şi la Parlament.

28 afișări
Imaginea articolului Orban, la conferinţa PNL Bucureşti: Voi fi alături de voi, indiferent cine va fi şef al organizaţiei

Orban, la conferinţa PNL Bucureşti: Voi fi alături de voi, indiferent cine va fi şef al organizaţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Orban a declarat că România are cu adevărat nevoie de "un partid întemeiat pe oameni, care să semene din ce în ce mai puţin cu omul nou, cu slugile de la PDL, cu angajaţii lui Vanghelie pe post de membri PSD".

El a apreciat că este nevoie de "oameni care să stea pe propriile lor picioare, care să înveţe să se bată pentru drepturile lor, pentru dreptul de a se exprima, pentru dreptul de a participa la decizie, pentru dreptul de a lua acele decizii care sunt importante".

El a adăugat că, indiferent de ce se va întâmpla la Congresul PNL este important ca fiecare membru al Partidului să găsească forţa şi resursele necesare pentru a construi partidul pe baze solide.

"Voi fi alături de voi cu toată puterea mea, indiferent cine va fi preşedintele PNL Bucureşti, indiferent cine va fi candidatul la primăria Capitalei, indiferent ce candidaţi vom avea la sectoare şi la Parlament. Avem cu adevărat forţa de a câştiga viitoarele alegeri locale în Bucureşti şi depinde numai de noi să le câştigăm", a spus Orban.

"Cred că trebuie într-un fel să ne schimbăm ca indivizi, pentru că dacă vrem să schimbăm cu adevărat ceva în societatea românească, nu trebuie să fim ca cei cu care concurăm, nu trebuie să fim la fel ca ei, lipsiţi de onoare, de demnitate", a comentat Orban.

La final, Antonescu i-a mulţumit lui Orban pentru tot efortul său din vremea în care a fost preşedinte al organizaţiei Bucureşti si de după aceea.

Liberalii bucureşteni s-au reunit, joi, în Conferinţa Consiliului de Coordonare a municipiului. Cristian Banu şi Andrei Chiliman sunt candidaţii la preşedinţia PNL Bucureşti.

Cristian Banu a spus în prezentarea sa înaintea votului că va lupta împotriva vanghelizării sectorului 5 dar şi a Capitalei.

El a spus că dacă va fi ales preşedinte PNL Bucureşti va pune accent pe dezvoltarea organizaţională a PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici