Orban: Moţiunea PSD are raţiuni care ţin de dispute interne

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Şcoala politică a TNL că moţiunea de cenzură a PSD are la bază raţiuni care ţin de dispute interne în formaţiunea social-democrată şi a exclus un eventual protocol între liberali şi PSD.

1 afișare
Imaginea articolului Orban: Moţiunea PSD are  raţiuni care ţin de dispute interne

Orban: Moţiunea PSD are raţiuni care ţin de dispute interne

„După părerea mea, moţiunea de cenzură a PSD este inoportună, ea are la bază raţiuni de dispute interne în PSD şi indiferent de rezultatul moţiunii PNL va rămâne de dreapta”, a declarat vicepreşedintele liberal.

El a adăugat că, dacă moţiunea trece, PNL nu va participa la formarea unui alt guvern şi a atras însă atenţia că trecerea moţiunii PSD ar putea să arunce România într-o criză politică prelungită cu efecte în toate domeniile, inclusiv la nivel economic.

Întrebat despre posibilitatea ca PNL şi PSD să semneze un protocol de colaborare pe şase ani, aşa cum a susţinut liderul grupului PSD în Camera Deputaţilor, Viore Hrebenciuc, Orban a spus: „între PNL şi PSD este o diferenţă ca de la cer la pământ”.

Totodată, vicepreşedintele PNL a susţinut că PSD reprezintă un partid cu „rămăşiţe ale vechiului partid comunist”.

„Nu putem împărtăşi un astfel de proiect politic, în România, alături de PSD, pentru că ne-a arătat că nu s-a schimbat foarte mult. Aşadar un protocol PNL-PSD ar fi neconform cu realitatea”, a mai spus ministrul liberal al Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici