Orban: Nu există naţiune puternică cu cetăţeni slabi, asistaţi. Guvernul nu vine cu banii de acasă

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seară, că „nu poate exista o naţiune puternică cu cetăţeni slabi, asistaţi, care s-au obişnuit să primească de la stat”. El a motivat că economia statului se bazează pe iniţiativa celor care muncesc, fiindcă „niciun Guvern nu vine cu banii de acasă”.

3888 afișări
Imaginea articolului Orban: Nu există naţiune puternică cu cetăţeni slabi, asistaţi. Guvernul nu vine cu banii de acasă

Orban: Nu există naţiune puternică cu cetăţeni slabi, asistaţi. Guvernul nu vine cu banii de acasă

„Hai să fim cinstiţi, nu poate exista o naţiune puternică cu cetăţeni slabi, cu cetăţeni care s-au obişnuit să fie asistaţi, cu cetăţeni care aşteaptă să primească de la stat, care consideră că statul trebuie să le dea ceva. Statul niciodată nu dă de la el, pentru că niciun Guvern nu vine cu banii de acasă”, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, la Adunarea de alegeri a Comitetului de Coordonare al PNL Sector 1.

Acesta a argumentat, afirmând că „statul nu poate să dea decât ce colecează de la cei care muncesc, de la cei care au iniţaitivă economică, de la cei care produc, care sunt activi şi scimbă-n bine societatea şi lumea”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici