Orban:Ponta e condamnat de PSD şi de cei care l-au sprijinit în politică să candideze la Preşedinţie

Liderul PNL Ludovic Orban susţine că Victor Ponta este "condamnat" să candideze la Preşedinţie de către cei care l-au sprijinit în politică, liberalul precizând că premierul este "disperat" pentru că dacă în turul doi ajunge candidatul PNL, toate sondajele arată clar şi limpede că PSD pierde.

87 afișări
Imaginea articolului Orban:Ponta e condamnat de PSD şi de cei care l-au sprijinit în politică să candideze la Preşedinţie

Ludovic Orban (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Victor Ponta este condamnat să candideze la Preşedinţia României de ceea ce înseamnă PSD-ul şi mai ales de cei care l-au sprijinit în politică, care sunt aceiaşi oameni care l-au sprijinit şi pe Traian Băsescu în politică. Victor Ponta astăzi este disperat fiindcă nu-i mai iese socoteala", a afirmat Ludovic Orban, duminică, la Piteşti, în discursul său ţinut în faţa membrilor Delegaţiei Permanente a PNL Argeş.

Potrivit lui Orban, Ponta este disperat pentru că-şi dă seama că dacă PNL îşi promovează candidatul în turul doi, atunci PSD a pierdut alegerile.

"Repet: dacă în turul doi ajunge candidatul PNL, toate sondajele de opinie serioase arată clar şi limpede că PSD pierde alegerile. De-aia sunt ei aşa disperaţi. Miza acestor alegeri nu e numărul de parlamentari. PNL trebuie să se valideze azi în poziţia de principal partid de dreapta", a mai spus Ludovic Orban.

Deputatul liberal a precizat că, dacă vrea să câştige alegerile prezidenţiale, PNL trebuie să declare "război total PSD".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici