Orban s-a autopropus pentru funcţia de premier la întâlnirea de la Vila Lac - surse

Ludovic Orban s-a autopropus premier la întâlnirea cu liderii USR PLUS şi UDMR, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate negocierilor dintre partidele de dreapta.

1611 afișări
Imaginea articolului Orban s-a autopropus pentru funcţia de premier la întâlnirea de la Vila Lac - surse

Orban s-a autopropus pentru funcţia de premier la întâlnirea de la Vila Lac - surse

„Ludovic (Ludovic Orban - n.r.) s-a autopropus premier la întâlnirea de la Vila Lac”, au precizat pentru MEDIAFAX surse apropiate negocierilor dintre partidele de dreapta.

Propunerea lui Ludovic Orban va fi discutată de liderii PNL într-o şedinţă care va avea loc marţi seara.

Discuţiile de marţi, de la Vila Lac, nu s-au soldat cu un consens între liderii PNL, USR PLUS şi UDMR, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la negocieri.

La discuţiile de marţi, de la Vila Lac, au fost prezenţi Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna şi Dragoş Tudorache.

Întâlnirea a avut loc după ce Dan Barna a propus ca liderii celor trei partide din viitoarea coaliţie să intre împreună în guvern ca vicepremieri.

Premierul Ludovic Orban a anunţat pe 7 decembrie că îşi depune mandatul de prim-ministru, la un an şi o lună de la învestirea în funcţie. Preşedintele Klausd Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă premier interimar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici