Orban spune că intră în turul doi cu Blaga şi că va câştiga Primăria Capitalei

Candidatul PNL la Primăria Municipiului Bucureşti, Ludovic Orban, s-a declarat convins, sâmbătă, că va câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, el susţinând că, aşa cum arată acum sondajele de opinie, el va intra în al doilea tur de scrutin împreună cu democrat-liberalul Vasile Blaga.

15 afișări
Imaginea articolului Orban spune că intră în turul doi cu Blaga şi că va câştiga Primăria Capitalei

Orban spune că intră în turul doi cu Blaga şi că va câştiga Primăria Capitalei (Imagine: Mediafax Foto)

Ludovic Orban a spus că nu este "atât de lipsit de realism" încât să afirme că va câştiga Primăria Capitalei din primul tur de scrutin.

Întrebat cu cine crede ca va intra în turul al doilea al alegerilor locale, candidatul PNL a răspuns că, potrivit cercetărilor sociologice din acest moment, va concura în al doilea tur de scrutin alături de candidatul PDL, Vasile Blaga.

Referindu-se tot la sondajele de opinie realizate până în prezent, Ludovic Orban a afirmat că, la acest moment, PNL are şanse să câştige primăriile a 15 reşedinţe de judeţ, precum şi preşedinţiile a nouă consilii judeţene.

"Avem şanse în 15 capitale de judeţ şi în nouă judeţe pentru obţinerea preşedinţiei consiliilor judeţene", a afirmat candidatul PNL, menţionând că face aceste afirmaţii ţinând cont de cercetările sociologice actuale. El nu a precizat însă la ce municipiile şi preşedinţii de consilii judeţene se referă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici