Orban spune că rezultatul alegerilor locale va arăta că bucureştenii s-au săturat de Firea / Ce spune premierul despre un candidat unic al dreptei

Ludovic Orban a afirmat, luni, că rezultatul alegerilor locale vor dovedi faptul că bucureştenii s-au săturat de Gabriela Firea, un primar care nu face nimic. Reacţia vine în contextul acuzaţiilor aduse de primarul Capitalei la adresa premierului.

350 afișări

„Bucureştiul are probleme grave şi alegerile vor dovedi faptul că bucureştenii s-au săturat de un primar care nu face nimic pentru ei. Sunt convins că după alegerile locale bucureştenii vor alege un primar serios, care să rezolve marile probleme ale Bucureştiului”, a spus Ludovic Orban, la după Gala Asociaţiei Municipiilor din România.

Întrebat dacă susţine varianta unui singur candidat din partea partidelor de dreapta pentru alegerile locale, Ludovic Orban a spus că PNL are o altă preocupare acum, aceea de a rezolva problemele lăsate de PSD la guvernare.

„Nu vă pot da un răspuns la ora actuală. Noi suntem pe final de an în care la nivelul Guevrnului avem de rezolvat extrem de multe probleme provocate de deciziile catastrofale ale guvernprilor anteiorare. Obiectivul nostru este să rezolvăm problemele, să dăm românilor un buget până la finalul anului şi să abrogăm prevederile OUG 114, să reuşim să prorogăm termenele care pot să arunce în aer sistemul de justiţie din România, anume prevederile legate de pensionarea anticipată a magistraţilor, legate de mărirea numprului de judecători care formează completele, de la doi la trei judecători. Avem o mulţime de probleme de rezolvat şi suntem concentraţi să le rezolvăm”, a subliniat Ludovic Orban.

Reacţia premierului vine în contextul în care Gabriela Firea a afirmat că Ludovic Orban a lansat „jihadul” împotriva sa şi că ţevile „nu se repară nici cu whiskey, nici cu mandolina”.

„De când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări, numai cu persoane pestilenţiale şi văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depăşească acel nivel”, acuză primarul Capitalei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
firea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici