Orban: Sunt mulţumit că PNL a ieşit de la guvernare. Refuzul lui Ponta pe numiri a umplut paharul

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, că este mulţumit că PNL a decis să iasă de la guvernare, el arătând că aceasta era singura decizie care putea fi luată şi că refuzul premierului Ponta de face numirile de miniştri propuse de liberali "a umplut paharul".

203 afișări
Imaginea articolului Orban: Sunt mulţumit că PNL a ieşit de la guvernare. Refuzul lui Ponta pe numiri a umplut paharul

Orban: Sunt mulţumit că PNL a ieşit de la guvernare; refuzul lui Ponta pe numiri a umplut paharul

"Sunt mai mult decât mulţumit. Consider că e singura decizie care ar fi putu fi luată. De fapt, ceea ce s-a întâmplat cu refuzul neruşinat al premierului Ponta de a numi miniştrii şi vicepremierul liberal nu reprezintă decât picătura care a umplut paharul", a spus Orban.

El a precizat că după alegerile din 2012 premierul Victor Ponta a desfiinţat USL şi a transformat sloganul "Dreptate pentru toţi" în sloganul "Dreptate pentru baronii corupţi ai PSD".

Orban l-a acuzat pe Ponta de faptul că a refuzat sistematic să aplice măsurile liberale prevăzute în programul de guvernare şi a folosit poziţia de premier pentru a promova proiecte şi afaceri oneroase total contrare promisiunilor electorale.

"PNL nu putea decât să ia decizia de a nu mai fi în cârdăşie cu cei care fac zid pentru baronii corupţi şi cu cei care duc România într-o direcţie greşită", a spus Orban.

Liderii PNL au adoptat, marţi seară, o rezoluţie privind ieşirea liberalilor de la guvernare. Rezoluţia prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.

De asemenea, în rezoluţie se constantă, potrivit surselor, încetarea existenţei USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici