Orban: susţinerea tuturor primarilor PNL a reprezentat, reprezintă şi va reprezenta o prioritate

Susţinerea tuturor primarilor PNL a reprezentat, reprezintă şi va reprezenta o prioritate în conducerea PNL, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul Conferinţei Judeţene de alegeri a Organizaţiei PNL Bacău.

149 afișări
Imaginea articolului Orban: susţinerea tuturor primarilor PNL a reprezentat, reprezintă şi va reprezenta o prioritate

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Vă spun din capul locului, pentru mine, ca preşedinte al PNL, susţinerea tuturor primarilor PNL a reprezentat, reprezintă şi va reprezenta o prioritate în conducerea PNL. Toţi care sunteţi primari ştiţi lucrul acesta. Deşi am fost un Guvern minoritar, atacat din toate părţile, într-o criză pandemică, ceea ce am putut să fac legal pentru primarii PNL, am făcut şi aşa voi face şi în continuare, pentru că primarii PNL sunt cartea de vizită a partidului. În funcţie de reuşitele primarilor PNL depinde scorul politic al PNL, nu doar în localităţile în care avem primari liberali, ci şi în alte localităţi, dacă văd că primarii noştri dezvoltă comunităţile, realizează proiecte de infrastructură, cresc calitatea vieţii pentru cetăţenii din comunităţile locale. Inclusiv primarii din alte comunităţi locale, din alte localităţi vor privi cu mai multă încredere şi cu mai multă simpatie spre PNL. Din cauza aceasta, sunt un garant al faptului că toţi primarii PNL vor beneficia de susţinere prioritară de la nivelul conducerii centrale şi de la nivelul Guvernului României”, a declarat Orban, în contextul dezvoltării regionale.

Preşedintele PNL a spus că PNDL3 este o necesitate, dar un PNDL3 „adevărat, cu o sumă care, într-adevăr, să permită realizarea de investiţii”, adică o sumă de cinci ori mai mare decât cea propusă de Guvernul Cîţu.

„Am auzit de o sumă de 7 miliarde. PNDL1 a fost în valoare de aproape 20 de miliarde, PNDL2 a fost în valoare de aproape 30 de miliarde, următorul PNDL trebuie să aibă o valoare de cel puţin 40 de miliarde, într-un program multianual, gândit în funcţie de spaţiul bugetar pe care îl creăm în cei cinci ani de aplicare a programului respectiv şi el trebuie să finanţeze obiective vitale de dezvoltare a infrastructurii: infrastructura de transport, infrastructura de gaz, infrastructura de apă, infrastructura de canale, pentru că altfel nici o comunitate nu se poate dezvolta, dacă nu se asigură aceste elemente fundamentale de infrastructură care, practic, sunt baza dezvoltării oricărei comunităţi locale”, a spus Orban.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici