Orban: Un comunist tot un comunist rămâne. Au plâns cu lacrimi de crocodil la catafalcul Regelui Mihai

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Congresul Organizaţiei Femeilor Liberale, că oameni care l-au ponegrit pe regele Mihai I şi nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară au plâns cu "lacrimi de crocodil" la catafalcul Majestăţii sale, afirmând că "un comunist tot un comunist".

899 afișări
Imaginea articolului Orban: Un comunist tot un comunist rămâne. Au plâns cu lacrimi de crocodil la catafalcul Regelui Mihai

Orban: Un comunist tot un comunist rămâne. Au plâns cu lacrimi de crocodil la catafalcul Regelui Mihai

„Încep prin a spune că m-am abţinut să scot un cuvânt, deşi am fost revoltat când am văzut diferitele comemorări la catafalcul Majestăţii Sale, oameni care nu numai că nu l-au iubit, aşa cum l-am iubit eu, nu numai că nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară, ce să mai vorbim de susţinerea pentru revenirea pe tron. Din păcate, le spun un următorul lucru: să nu creadă că înşală oamenii, să nu creadă că lacrimile lor de crocodil pot să păcălească vreun om care a ţinut la Majestatea Sa”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că oricât s-ar "flenduri" printre capete încoronate „un comunist tot un comunist rămâne”.

„Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca el să se flendurească printre capete încoronate sau să-şi verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente”, a spus Orban.

Liderul liberalilor a afirmat că PNL este şi va rămâne „partenerul” Casei Regale a României.

„Primul pas făcut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al României, primul pas pe tărâm românesc l-a făcut cu I.C. Brătianu, şi de atunci a existat o istorie în care parteneriatul dintre PNL şi monarhia românescă au dus România spre Europa, spre modernizare”, a adăugat Orban.

Oamenii strânşi în Piaţa Palatului Regal au scandat, în timp ce sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai era purtat spre afetul de tun, "Jos comunismul", "Monarhia salvează România", " Majestate, te iubim", "Regele şi patria".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici