Orban va fi exclus din PNL: "Sunt victima unei găşti demolatoare. Au transformat PNL într-un loc de prostituţie politică"

Ludovic Orban a anunţat vineri că Biroul Executiv al PNL a propus excluderea lui din partid.

4534 afișări
Imaginea articolului Orban va fi exclus din PNL: "Sunt victima unei găşti demolatoare. Au transformat PNL într-un loc de prostituţie politică"

Orban va fi exclus din PNL: "Sunt victima unei găşti demolatoare"

„Sunt mândru, sunt onorat că sunt victima unei găşti demolatoare care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ei de la conducerea partidului, au formulat propunerea de excludere a mea din PNL. Sunt onorat pentru că acest lucru demonstrează clar că nu am nicio legătură cu toate lucrurile făcute de Klaus Iohannis”, a declarat Ludovic Orban la finalul şedinţei.

„Decizia de astăzi mă face un om liber, liber să-i reprezint pe toţi cetăţenii de bună credinţă, pe toţi oamenii din ţara asta care cred că au şansa să fie reprezentaţi corect la nivel politic, de oameni cu bun simţ, loiali, cu frica de Dumnezeu. Sunt liber să creez o construcţie politică sănătosă care să ofere din nou speranţă României după ce din păcate speranţele a milioane de români au fost năruite de ticăloşia şi lipsa de onoare a multora din cei care din păcate mi-au fost colegi. Sunt liber să construiesc cu toţi colegii mei liberali, cu toţi colegii mei care au caracter, bun simţ, onoare, decenţă şi respect faţă de cetăţean o forţă care să dea din nou şansa României de a avea un proiect cu adevărat liberal, naţional, bazat pe valorile creştine de dezvoltare a României”, a mai spus Ludovic Orban.

Acesta susţine că nu îi pare rău de nimic din ceea ce a făcut în ultimii 31 de ani.

„Cei care conduc PNL au transformat această formaţiune politică într-un loc de prostituţie politică, obligând membrii să se prostitueze şi să stea în pat cu duşmanii, trădând alegătorii”, a adăugat Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici